Brand på Stensebyvejen er under kontrol

Branden på Stensebyvejen i Bodilsker er nu helt under kontrol, men da der blandt andet er tale om et oplag af halm, vil efterslukningsarbejdet formentlig trække ud, oplyser vagthavende hos Bornholms Politi.

– Det er endnu for tidligt at udtale sig om brandårsagen, men intet tyder på, at branden er påsat. For at fastslå brandårsagen præcist, vil politiets teknikere dog undersøge brandstedet nærmere, når efterslukningen er slut, og stedet er afkølet, oplyser politiet.

Alarmen lød lidt før kl. 15. Branden udviklede en kraftig røg, og beboere i nærheden blev anbefalet at lukke lukker vinduer og døre samt holder ventilationsanlæg slukket. Stensebyvejen var i en periode spærret for trafik.

Dyrene på minkfarmen har på grund af vindretningen ikke været i fare ved branden, oplyser indsatsleder Kim Riis, Bornholms Brandvæsen.