Kæmpe opbakning til Søren Pind: Det er lige ham vi leder efter

Hvem skal være ny formand for Folkemødet? Spørger man Bornholms Tidendes læsere, så er Søren Pind et rigtig, rigtig godt bud.

I hvert fald svarer fire ud af fem i en afstemning, at den tidligere toppolitiker er den rette mand til posten, som er blevet ledig, efter at den fyrede A-kasse-direktør Michael Valentin har trukket sig.

Godt 800 har lagt deres stemme i en afstemning på tidende.dk, og et stort flertal ser altså gerne Søren Pind som den næste formand for den politiske festival i Allinge.

Se nogle af de kommentarer, der er tikket ind, herunder. Artiklen fortsætter under kommentarerne.

___asset_placeholder_0___
___asset_placeholder_1___
___asset_placeholder_2___
___asset_placeholder_3___
___asset_placeholder_4___
___asset_placeholder_5___
___asset_placeholder_6___
___asset_placeholder_7___
___asset_placeholder_8___

Det er Folkemødets medlemmer, der på foreningens næste generalforsamling i marts skal vælge et nyt bestyrelsesmedlem. Herefter er det op til bestyrelsen at konstituere sig med en ny formand.

I øjeblikket er borgmester Winni Grosbøll vikarierende formand. Hun har ikke lyst til at kommentere potentielle kandidater til formandsposten, siger hun til Bornholms Tidende.

For politisk belastet

Når 80 procent vælger at give opbakning til Søren Pind, så er der i sagens natur 20 procent, som ikke mener, at han er den rigtige til formandsposten.

Det er således heller ikke lutter positive kommentarer, der er strømmet ind til Bornholms Tidende:

___asset_placeholder_9___
___asset_placeholder_10___