Johnny Reimar vender tilbage: Oktoberfest for fjerde år i træk

Øvelse gør mester, også når man er iført lederhosen og mental tyrolerhat. Den irske pub O’Malley holder således for fjerde år i træk Oktoberfest i 2019 med Johnny ”Du burde købe dig en tyrolerhat” Reimar som hovednavn.

I dag, lørdag, begynder salget af i alt 200 billetter i Musik Experten.

– Der er stor efterspørgsel på dem, så jeg regner med, at det går rimelig hurtigt med at få dem solgt, siger Preben Andersen.

Ved arrangementet på O’Malley, som bliver den 7. september, er festen lukket klokken 15-19, hvor der er mad og øl ad libitum, dernæst, når Johnny Reimar har optrådt frem til klokken 20, bliver festen åben for alle, og Heat-Makers går på scenen frem til midnat, hvor endelig Simon Sandbye and His Love Handles tager over og rykker scenen ind på selv O’Malley, hvor de spiller frem til klokken tre nat.