Bornholm i Hillerød: 40 virksomheder forkæler nordsjællænderne

40 bornholmske virksomheder har i denne weekend indtaget Frederiksborg Centret i Hillerød, hvor de er klar til at vise nordsjællænderne, det bedste de har at byde på.

I centret vil gæsterne blandt andet møde fødevareproducenter, kunsthåndværkere og oplevelsesaktører.

– Mit hjerte brænder for Bornholm, og jeg vil derfor gerne være med til at udvide kendskabet til Bornholm og de kvalitetsprodukter, der er på øen, siger direktør i Frederiksborg Centret Carsten Larsen i en pressemeddelelse.

Der bliver også dækket op til bornholmsk buffet med specialiteter som saltstegte sild fra Arnager Røgeri, pølser fra Hallegård og ost fra Sct. Clemens.

Bornholm besøgte også Hillerød sidste år, hvor 3000 mennesker lagde vejen forbi. Det var første gang, men altså en så stor succes, at man besluttede at gentage arrangementet i år.

– Bornholm er anderledes natur og masser af oplevelsesmuligheder for store og små, og det har rigtig mange nordsjællændere fået øje på allerede. Derfor håber vi, at mange benytter lejligheden til at få en bid af Bornholm, når vi besøger Hillerød. Skulle vi samtidig få skabt lyst til at endnu flere finder vej til øen til næste år, vil det glæde mig, siger direktør for Destination Bornholm Pernille Kofod Lydolph i en pressemeddelelse.

Sidste år var der 30 udstillere med i Hillerød, og i år er det tal altså steget til 40.