Ny aftale om pakkerejser skal lokke flere turister til Bornholm

Molslinjen har ingået en ny aftale med udbydere af pakkerejser til Bornholm.

Pakkerejseudbyderne får fremover en fast pris at arbejde med, oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

– Det er blevet langt billigere at komme til Bornholm. Det vil helt naturligt øge interessen for at besøge øen, så vi er meget begejstrede for denne aftale, som giver os de bedste muligheder for at markedsføre vores pakker, siger Kirstin Blomgren, direktør hos Bornholm Tours og ny formand for Destination Bornholm.

– Nu har vi et godt udgangspunkt for at fortælle om, hvor dejligt det er at komme til Bornholm, og det er vigtigt for Bornholm, at øen kan fastholde de feriegæster, som foretrækker pakkerejser, siger Kirstin Blomgren.

For Molslinjen har det været vigtigt at få en aftale om pakkerejser, der rækker ud over direkte integration til de billige rejser, lyder det fra rederiet.

– Vi har jo en klart fælles interesse i at få flere gæster til Bornholm. Det har været et stort ønske at markedsføre en fast pris for pakkerejser. Det har vi imødekommet, og samtidig får turisterhvervet mulighed for en kontoordning, som vil gøre deres daglige administration nemmere, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Parterne ser nu frem til den kommende højsæson, hvor interessen for at komme til Bornholm kombineret med billigere billetter skal veksles til flere turister.