Stående klapsalver til Mikkel Kessler

Fra det øjeblik Mikkel Kessler trådte op på scenen i Aakirkebyhallerne, var aftenens fremmødte fanget. Fra start til slut.

Den tidligere professionelle bokser er et hjertemenneske, der taler lige ud af posen, har humoristisk sans og masser af selvironi.

Derfor var det også helt fortjent, at Mikkel Kessler modtog stående klapsalver fra de omkring 100
fremmødte ved Bornholms Idrætsråds fine arrangement tirsdag aften.

– Tak for et bornholmsk bifald, sagde Mikkel Kessler og så både glad og tilfreds ud.

Men den snart 40-årige ex-bokser leverede også varen i løbet af de to timer, hvor han engageret fortalte og gestikulerede sig igennem, hvad man må betegne som den hidtil største danske professionelle boksekarriere.

Mikkel Kessler har vundet 46 af de 49 professionelle kampe, han nåede at stille op i. Fem gange har han vundet VM-titlen.

12 omgange

Meget passende deler Mikkel Kessler sit foredrag op i 12 punkter eller 12 omgange, om man vil.

– Man er først en rigtig mand, når man har gået 12 omgange, hævdede han.

Mikkel Kessler kom rundt om meget, blandt andet sin opvækst med stærke familiebånd, og med glimt i øjet nævnte han blandt andet sin kendte søster, Linse, som har ”stjålet” hans navn Kessler. De to er nemlig kun halvsøskende, så en ægte Kessler er hun ikke.

Fra sin opvækst i værtshusmiljøet på Islands Brygge på Amager fortæller Mikkel Kessler åbent om, hvordan boksningen kommer til at fylde mere og mere, og hvem der kommer til at betyde noget for ham og hans karriere.

En karriere, der ifølge Mikkel Kessler er båret af mod, masser af træning og god karma, som i øvrigt også var et punkt for sig blandt de 12 punkter.

– Jeg tror på god karma, sagde Mikkel Kessler. Og da der bliver lidt stille blandt de fremmødte, tilføjede han med et smil.

– Det gør jeg.

Mikkel Kessler kan sit kram. Han har holdt mere end 50 foredrag, og ved aftenens foredrag i Aakirkebyhallerne var der kun god karma.