Søren Pind: Ministeren er illoyal over for Bornholm

Tidligere minister og Østermarie-borger Søren Pind reagerer på Facebook på, at transportminister Ole Birk Olesen (LA) mandag kaldte Peter Juel-Jensen ”illoyal over for regeringen” i sagen om Molslinjen. Pind mener, at ministeren er mere illoyal end Peter Juel-Jensen.

”Ministeren mener, at Venstres folketingsmedlem er illoyal over for regeringen – i forhold til den aftale ministeren har lavet med det aarhusianske rederi. Men hvad nu, hvis ministeren er illoyal over for Bornholm af den enkle grund, at han har lavet en virkelig elendig aftale?” kommenterer Søren Pind.

For fuldstændighedens skyld: Den politiske aftale om den nuværende besejling af Bornholm blev indgået i december 2014, før Ole Birk Olesen blev udnævnt til transportminister.