Stig Rossen sang julen ind med veloplagt koncert: Vi fortsætter næste år

Med levende lys, juletræer og et veloplagt symfoniorkester bød Stig Rossen julen velkommen lørdag.

Det skete til julekoncert i Bornholms Idræts- og Kulturcenter, hvor 650 mennesker var mødt op for at høre den kraftfulde stemme synge traditionelle julesange.

Tonen blev lagt an med ”Det kimer nu til julefest”, og efterfølgende fik Rossen selskab af den unge sangerinde Andrea Oehlenschlæger på scenen.

– Det lød helt fantastisk, og vi havde en dejlig aften med stående applaus til sidst – så vi fortsætter næste år, siger Lars Christiansen fra Allinge-Sandvig Gymnastikforening, der stod bag arrangementet.

Det er 24. år i træk, at Stig Rossen turnerer med sit juleshow. I år var koncerten i Allinge turneens første.

Sidste år gæstede Stig Rossen også idrætshallen i Allinge, hvor arrangementet lå på en torsdag.

Dengang kæmpede man med billetsalget, og koncerten kom ud med et underskud.

I år har billetterne også været svære at afsætte, og man kommer ud med et regnskab, der går i nul.

– Men det er fint nok, fordi det handler også om at skabe aktivitet i vinterhalvåret, siger Lars Christiansen. At det er gået trægt med billetsalget, skal dog også ses i lyset af dagen, hvor mange traditionelt set har julefrokost eller andre arrangementer. Derfor har man valgt at rykke koncerten til mandag den 25. november næste år.

Desuden vil man forsøge at promovere koncerten ud til et yngre publikum.

– Mange ved ikke, hvor stort et show Stig Rossens julekoncert faktisk er. Det er jo en mega sceneopsætning med julestue og et kor på ti mennesker, han har med på scenen. Det appellerer også til det yngre publikum, så til næste år har vi overvejet, om vi skal ud og promovere på Campus med nogle billetter, siger Lars Christiansen.