Olav Elvang formand for nyt kulturhus

Olav Elvang er blevet valgt som formand for bestyrelsen i foreningen Nexøs Kultur- og Aktivitetshus “Huset på Havnen”, som skal arbejde for at etablere et kulturhus i Nexø.

I forlængelse af den stiftende generalforsamling for Nexøs nye Kultur- og aktivitetshus “Huset På Havnen” d. 14. november, blev der holdt konstituerende bestyrelsemøde 22. november. Bestyrelsen har konstitueret sig sådan:

Formand: Olav Elvang
Næstformand: Mogens Vibe
Kasserer: Carsten Johannesen
Sekretær: Rebecca Marx Bendixen

Et af bestyrelsens første initiativer er at fortsætte salget af folkeaktierne, blandt andet ved at stille op til Hjerternes Fest i Nexø 6. december samt via direkte kontakt til foreningen per email [email protected] , oplyser Carsten Johannesen på vegne af bestyrelsen.

En Folkeaktie er et bevis på at man støtter op om oprettelsen af et Kulturhus på Havnen i Nexø. Aktierne koster 500,- og inkluderer første års medlemsskab af foreningen samt adgangsbillet til åbningskoncert i huset.

Man kan også give en folkeaktie som julegave – en oplagt gave til manden eller kvinden der ellers har alt.

Til den stiftende generalforsamling deltog omkring 200 personer i en tætpakket sal på Værftet i Nexø. Der blev her solgt omkring 40 folkeaktier og yderligere omkring 40 personer indmeldte sig i foreningen.