57 bilister kørte i politiets fotofælde

Bornholms Politi har igen i denne uge haft fotovognen på arbejde. 57 bilister kørte mellem mandag og torsdag i politiets fotofælde, og flere må inkassere et klip i kørekortet.

Mandag stod bilen på Sdr. Landevej vest for Nylars. Her kørte to bilister for stærkt, og højeste hastighed blev målt til 105 kilometer i timen.

Tirsdag formiddag blev der målt på Poulskervej i en 80 km-zone. Her blev en enkelt bilist målt til at køre 98 kilometer i timen.

Tirsdag eftermiddag var det så på Stenbrudsvej i Nexø, at politiet var til stede. Her var man på grund af henvendelser fra borgere i området. Otte bilister kørte for stærkt, og højeste hastighed blev målt til 64 kilometer i timen mod de tilladte 50 kilometer i timen.

Torsdag var det så borgerhenvendelser, der fik politiet til Nordre Borrelyngvej i Allinge, og det skulle vise sig at være en god idé. 34 bilister kørte for stærkt i 50 km-zonen, og af dem står de syv står til klip i kortet. Højeste hastighed blev målt til 81 kilometer i timen.

Endelig var det Godhåbsvej i Østermarie, der torsdag stod for skud, igen efter henvendelser fra borgere. Her blev 12 bilister målt til at køre for stærkt, og en enkelt står til klip i kortet for 71 kilometer i timen mod de tilladte 50 kilometer i timen.