Stor kæde skyder rygter om ny gigabutik ned: Vi kender ikke noget til planerne

En kommende butik på 3.000 kvadratmeter har sat rygterne i gang. En sag om en udvidelse af Vibegårdscentret i Rønne er netop nu på vej gennem det politiske system, og her har en kæde meldt sin ankomst i en nybygget butik.

Blandt de navne, der bliver ved med at dukke op, er butikskæden Elgiganten. I mange kommentarer – nogle mere skråsikre end andre – på de sociale medier dukker kæden op, og derfor har Bornholms Tidende taget kontakt til Elgiganten med spørgsmålet, om det er dem, der er på vej til Rønne.

– Vi hører fra mange på Bornholm, at de gerne vil have en Elgiganten, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, og vi har altid øjnene åbne for interessante lokationer, men vi kender desværre ikke noget til de aktuelle planer for Vibegårdscentret, lyder kommentaren fra Elgigantens administrerende direktør Peder Stedal.

Da historien om, at der er planlagt en ny stor butik ved Vibegård, kom frem, startede spekulationerne. Se nogle af de kommentarerne fra oktober herunder:

___asset_placeholder_0___
___asset_placeholder_1___
___asset_placeholder_2___
___asset_placeholder_3___

Kenneth stillede et spørgsmål på Elgigantens facebookside:

___asset_placeholder_4___

Og fik dette svar:

___asset_placeholder_5___