Rønne Svømmehal har 15 år tilbage: Nu starter nyt projekt

Den nyrenoverede Rønne Svømmehal har 15 år tilbage af sin levetid. Det vurderer konsulentvirksomheden ConPro på baggrund af tilstanden i den 41 år gamle hal, og det betyder, at der allerede nu spekuleres på, hvad der skal ske i fremtiden.

Hallens formand Thomas Bay Jensen fortæller i en pressemeddelelse, at det er ambitionen at starte processen op omkring en ny svømmehal i så god tid som muligt.

– Det skal sikre, at vi har en moderne svømmehal, den dag vores nuværende svømmehal er udtjent, siger han og inviterer til inspirationsmøde vedrørende “Projekt Ny Svømmehal”.

Det finder sted i Vibegård kantine tirsdag den 27. november kl. 19.00.

– De næste 10 år skal bruges til at få en så grundig undersøgelse af, hvad der er af ønsker og behov fra alle tænkelige brugere, men også sikre både en politisk opbakning og en organisation med en gennemarbejdet finansieringsmodel, forklarer Thomas Bay Jensen.

– Processen starter med dette åbne inspirationsmøde, hvor Rønne Svømmehal inviterer alle, der har en interesse for at komme med idéer til, hvad en svømmehal og tilhørende faciliteter skal kunne tilbyde i fremtiden.

Til at inspirere os har svømmehallen inviteret indlægsholdere fra Holbæk Sportsby, Halinspektørforeningen og initiativtagere til det forestående projekt omkring Bornholms Idræts- og Kulturcenter i Allinge.

– Vi håber på, at så mange som muligt vil deltage i denne proces og håber på og bidrag med inspiration til projektet, lyder det fra Thomas Bay Jensen.

Han tilføjer, at svømmehallen efter sin renovering fungerer rigtig godt, og at man kan konstatere, at flere og flere bruger svømmehallen.

Renoveringen af svømmehallen omfattede promenadedækket og vandbehandlingsanlægget.