Kristian Thulesen Dahl kommer til Bornholm

På onsdag i næste uge besøger Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, Bornholm. Det oplyser Dansk Folkeparti.

I løbet af dagen vil der være mange ting på programmet. DF-formanden skal først ud på Rønne Havn og høre om de nye udvidelsesplaner, inden han skal tale med et par lokale borgere i Klemensker, som kæmper en kamp mod at der skal sættes kæmpevindmøller op få hundrede meter fra bopælen.

Efter besøget i Klemensker bliver Kristian Thulesen Dahl hentet af opklaringsbataljonen. Han kører med dem i en af deres vogne til Almegårds Kaserne, hvor han både skal besøge opklaringsbataljonen, de værnepligtige og hjemmeværnet.

Derefter går turen til Store Torv, hvor det er planlagt, at Dansk Folkeparti for første gang ruller sit valg-setup ud, oplyser partiet.

Om aftenen vil der være åbent debatarrangement klokken 19.00 i Muzikhuset i Rønne.