Pop up-café i Nexø, Rønne og Allinge

I løbet af den sidste uge af november vil Mads Kissow fra Energitjenesten Bornholm være til stede med en pop-up café om energitilskud i byggemarkeder og i Kvicky for at snakke med bornholmerne om efterisolering, udskiftning af fyr og mulighederne for at søge tilskud til energibesparelser.

– Vi oplever stor renoveringsiver rundt omkring på øen, og i mange tilfælde er der også tale om energirenovering, hvor man vil kunne få økonomisk tilskud fra energiselskaberne, enten direkte eller gennem afslag i prisen hos håndværkerne, fortæller energikonsulent Mads Kissow.

Pop-up cafeen vil fredag 23/11 fra 15-17 være hos Fridolf Nexø. Lørdag 24/11 fra 10-12 hos Fridolf Rønne. Mandag og tirsdag 26/11 og 27/11 fra 15-17 i Snellemarkcentret ved Kvickly, og lørdag 01/12 fra 10-12 i XL-byg Allinge.

Som en del af indsatsen har Energitjenesten Bornholm udarbejdet en folder om energitilskud, der både giver et overblik over, hvilke muligheder boligejere har for at søge tilskud til energibesparelser, og viser eksempler på, hvor meget boligejere kan få udbetalt.

Folderen kan også findes på www.bedreboligbornholm.dk , www.brightgreenisland.dk , www.brk.dk , www.beof.dk og www.energitjenestenbornholm.dk.

I projektet BedreBoligBornholm vejleder Energitjenesten Bornholm bornholmske husejere om energirenovering af deres bolig. Bornholms Energi og Forsyning og Bornholms Regionskommune er partnere i projektet, der nu sætter fokus på boligejernes mulighed for at søge økonomisk tilskud til energirenovering af deres boliger.

Dansk Byggeri og Tekniq, byggeriets brancheorganisationer på Bornholm, bakker op om indsatsen.