Molslinjen aflyser busafgange: Lavsæson betyder færre gæster

Molslinjen aflyser afgange med sin busrute, Kombardo Expressen, mellem Rønne og København gennem vinteren.

– Vi går ind i lavsæsonen nu, og det betyder også færre gæster med busserne. Så justerer vi lidt på de afgange, der ikke er den store søgning på, siger Molslinjens kommunikationschef, Jesper Maack.

Det drejer sig fra mandag til torsdag om dagens første afgange klokken 6.15 fra København og 6.30 fra Rønne og de sene afgange klokken 20.15 og 20.30. På lørdage er afgangene kl. 14.15, 14.30, 18.15 og 18.30 aflyst.

Julekøreplanen og køreplanen i uge syv og otte er dog uændret.

Solgte billetter

Der er allerede solgt billetter til de nu aflyste afgange. De berørte passagerer er blevet informeret på sms.

På Bornholms Passagerforenings debatside på Facebook udtrykker mange utilfredshed over, at Molslinjen aflyser afgange, der allerede er solgt billetter til.

– Så må man da håbe, at bornholmerbussen og rute 700 kører, når Molslinien ikke gider. Sikke et cirkus, skriver Steen Hansen fra Lobbæk.

– Kan vi blive enige om at boycotte den bus og støtte op om de to andre selskaber i stedet, skriver Anne Marie Grønkjær Pihl fra Allinge.

Molslinjen har ifølge kommunikationschefen fuld forståelse for, at kunderne er generede af aflysningerne.

– Det er trælst at få aflyst en afgang, som man allerede har lagt i kalenderen. Derfor har vi også valgt at gå ud i så god tid, så der er mulighed for enten at få sine penge tilbage eller booke sig ind på en af de andre afgange, der trods alt stadig er tilbage, siger Jesper Maack fra Molslinjen.

De reducerede køreplaner gælder fra 27. november til 5. april.