Folkemødet i nyt partnerskab med SAS: Det sikrer billetter til under 1.000 kroner

– SAS sikrer billigere flybilletter og giver bidrag til Folkemødet 2019.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra den politiske festival.

– Det har i længere tid været Foreningen Folkemødets mål at gøre det muligt for endnu flere danskere at besøge Folkemødet i Allinge. Derfor er det med stor glæde, at Foreningen Folkemødet nu kan løfte sløret for, at SAS er blevet operationel partner på Folkemødet 2019, hedder det.

– Foreningen Folkemødet har forespurgt SAS at levere flere afgange til og fra Bornholm og har nu efter flere måneders dialog, indgået et partnerskab, som betyder, at der under Folkemødet 2019 vil være flere flysæder, noget som Folkemødets gæster har efterspurgt.

Partnerskabet med SAS betyder også, at flyvning til Folkemødet 2019 bliver billigere, da der nu sælges flybilletter til under 1.000 kroner, fortæller Folkemødet.

– Vi er utrolig glade for det operationelle partnerskab med SAS, da partnerskabet bidrager til, at vi, i Foreningen Folkemødet, kan imødekomme den voksende efterspørgsel på flyvninger – og på de rigtige tidspunkter, siger souschef i Foreningen Folkemødet, Jørgen H. K. Jepsen.

– Det er og bliver Foreningen Folkemødets mission at gøre Folkemødet så tilgængeligt som muligt, og det operationelle partnerskab med SAS, bidrager til netop dette”, siger han.

– Derudover betyder partnerskabet at SAS bidrager økonomisk til afholdelsen af Folkemødet, og med gratis entré er vi dybt afhængige af partnerskaber som dette, fortæller Jørgen H. K. Jepsen.