DAT sætter ekstra fly ind: Fremover flyver vi op til ni afgange om dagen tur/retur

Fra den 4. december indsætter Danish Air Transport to ekstra afgange på ruten Bornholm-København.

Morgen- og formiddagsflyene har i den seneste tid være fuldbooket, og det er derfor, at man nu vælger at indsætte ekstra kapacitet.

– Det kræver planlægning at skulle optimere i vores eksisterende program og vi har rykket rundt på flere fly, men fra den 4. december indsættes to ekstra afgange på ruten. De nye afgange bliver fløjet mandag, tirsdag og onsdag kl. 09:25 fra Bornholm og kl. 10:35 fra København. Fremover flyver vi op til 9 afgange tur/retur om dagen på ruten, fortæller Jesper Rungholm, direktør i DAT, i en pressemeddelelse.

Siden selskabets start i 2012 har det været DAT’s filosofi at skabe lokal forankring og tage ansvar for flyruten, forklarer DAT-direktøren.

Derfor blev et brugerråd etableret for seks år siden, og parterne mødes et par gange om året. På møderne vendes blandt andet nye tiltag og generelle opdateringer i forbindelse med ruten.

Formanden for Bornholms Passagerforening, Ann Hartl, siger er glad for, at Bornholm nu får en ekstra afgang om morgenen ud af Bornholm.

– Mange af vores medlemmer, pendlere såvel som andre, har været udfordret af den reduktion i kapaciteten henover de seneste måneder. Jeg er glad for, at DAT på seneste brugerrådsmøde har været lydhør for vores input, siger hun.