Aarsdale holder julemarked for 10. gang

I 2009 gik nogle kreative Aarsdaleborgere sammen om at arrangere julemarked i Aarsdalehuset. Julemarkedet er med årene blevet større og større og med tiden udvidet med kreative sjæle fra hele øen.

I weekenden 24. og 25. november er det 10. gang, at der holdes stort julemarked i Aarsdalehuset.

Julemarkedet har hvert år rigtig mange besøgende, der kommer fra hele øen, og for mange af dem er det efterhånden blevet en tradition at tage turen til Aarsdale.

Der er mulighed for at købe gaver og julepynt, blandt andet vinpropper drejet i træ, æbler af bøger, nisser og engle i quilling, syet børnetøj, hæklede bamser og dyr, juletræer i papir eller jern, julekort, juledekorationer, lune strikkede trøjer, sjaler eller måske en hue, flettede stjerner, julegæs i stof, fotografier, pileflet ophæng og meget meget mere.

Der er også mulighed for at tage en pause og hvile benene i den hyggelige julecafe og nyde lidt kaffe eller te, eller måske et glas gløgg og smage de dejlige æbleskiver, som de flittige køkkendamer står og bager hele dagen, lover arrangørerne.