Praktikant

Er du praktikant – og overvejer Bornholms Tidende?

Så læs videre:

Bornholms Tidende udkommer seks dage om ugen.

Det helt særlige ved avisen er, at vi sender til tryk omkring middagstid, og læserne har avisen fra klokken 15.00. Dermed er vi en af landets mest aktuelle papiraviser.

Samtidigt udkommer vi selvfølgelig på vores hjemmeside tidende.dk

Bornholms Tidende er øens store toneangivende mediehus. Vi har været her siden 1866. Vi har eget trykkeri og distributionsnet. Og vi udgiver også ugeavis og en række magasiner.

Vores redaktion ligger centralt i Rønne ved Store Torv, få minutters gang fra havnen og færgen. På redaktionen kender alle hinanden – salgsafdelingen, grafisk afdeling, administration og redaktion. Vi er cirka 50 ansatte. Til sidste julefrokost var vi 47 til stede. Og vi mødes på kryds og tværs af afdelingerne ved kaffeautomaten.

Stemningen er uformel og humøret et højt. Det er ambitionerne også. I år var vi med i kapløbet om lokalavisernes store journalistpris – Spadestiksprisen. Vores praktikvejleder var en af de to nominerede fra avisen.

Som praktikant får du lov at sprænge de rammer, du kan. Du kan arbejde tæt sammen med fotograf eller infografiker og får lov at folde dig ud både på papir og online. Du kan danne par med en erfaren journalist i en periode. Eller køre solo og for eksempel lave din egen serie.

Vi lægger en plan, hvor du kommer rundt mellem redaktionerne. For eksempel kan du nå at være med på 1 – 3 lokalredaktioner og komme rundt på øen og møde kilderne.

Du har også muligheden for at arbejde med forskellige fagområder – lokalpolitik, erhvervslivet, sporten, socialstof og så videre. Redaktionens medlemmer har hver deres specialer, og de lærer gerne fra sig.

Vi har tre fotografer, og vi vil gerne dvæle mere ved, hvordan vi fortæller historierne visuelt.

Vi passer godt på vores praktikanter og vi sikrer, at du lærer noget – uden at du har for travlt for længe.

Du skal selvfølgelig kender vores medier. Du kan få adgang til vores onlineversion og e-paper ved at logge ind her:

www.tidende.dk

Brugnavn: praktikant
Password: praktikant1234

Du kan også besøge os på Facebook

 

Vi vil gerne høre fra dig på praktikmessen den 22. april.
Du kan kontakte:

Politisk redaktør og praktikvejleder, Jakob Marschner, mobil: 20 55 83 77

Redaktionschef, Nanna Krogh, mobil: 21 74 52 55

Ansvarshavende chefredaktør Øjvind Hesselager, mobil 22 57 50 58

Når vi hører fra dig, afgør vi, hvordan samtalen videre skal finde sted. Måske via Skype eller Facetime. Eller også bliver vi på telefonen.