Alternativet sælger ud af gamle valgplakater med Elbæk

Med høj musik og flankeret af en kæmpe “Å-figur”, sælger Alternativets leder, Josefine Fock, ud af merchandise og bøger, som knytter sig til de tidligere partimedlemmer Uffe Elbæk, Sikandar Siddique, Susanne Zimmer og Rasmus Nordqvist.

De valgte at forlade Alternativet i marts. Siden er Nordqvist blevet SF’er, mens de øvrige tre har stiftet et nyt parti, Frie Grønne.

Ved udsalget, som foregår mandag eftermiddag ved Gammel Strand i København, kan interesserede blandt andet købe valgplakater med Uffe Elbæk og bogen “A Vision for Europe”, som Rasmus Nordqvist er medforfatter på.

– Vi har vidst længe, at de var undervejs (med et nyt parti red.), og derfor har vi fundet alt det frem, som vi havde i vores kældre, og det er det, vi nu i god Alternativ-stil sælger til folk, siger Josefine Fock (AL).

Hun ønsker de tidligere medlemmer “alt mulig held og lykke” med det nye parti.

– Men der er jo bare noget merchandise, som vi ikke kan bruge mere, siger hun.

/ritzau/