INFO: Ritzau Scanpix livestreamer i

INFO: Ritzau Scanpix livestreamer i morgen, fredag den 31. januar klokken 13.45

Fra begivenheden: Jeppe Kofod mødes med europæiske kollegaer
Kort beskrivelse: Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) holder i dag frokostmøde med den franske europaminister, Amélie de Montchalin, svenske europaminister, Hans Dahlgren, og den finske europaminister, Tytti Tuppurainen, i Eigtveds Pakhus. Mødet afholdes grundet Storbritanniens udtrædelse af EU. Der skal diskuteres budget og byrdefordeling (rabat) med fokus på klima, migration og forskning, retsstat og udvidelse. Målet er at se fremad og bygge bro mellem de franske og nordiske punkter samt at sikre sammenhold i de kommende Brexit-forhandlinger. Der er doorstep klokken 13.45
På Ritzau Streamkanal: 2

Redaktionel kontakt: Ida Marie Odgaard, [email protected], 28148925 eller Ritzaus nyhedsredaktør 33300410