Tegning: Jørn Villumsen

Villumsens verden: Årets første fyring

VILLUMSENS VERDEN

Bornholms nyudnævnte borgmester fik en hård debut, da han som det første skulle igangsætte fyringen af kommunens koncerndirektør. Det var svært at hitte rede i hvorfor, men direktøren begyndt ivrigt at lække dokumenter, der rettede et yderst kritisk lys mod hele direktionen i kommunen i den såkaldte Snorrebakkesag. Som det fremgår af Villumsens tegning, mener kommunens ledelse dog ikke, at der er noget at komme efter. Kommunen ønsker blot en ny profil – og de skarpe læsere vil erindre, at den forklaring har været brugt før, når direktøren skulle ud af vagten.

Svenskerne har forgrebet sig på danskernes mulighed for at komme til og fra Bornholm, fordi de har lukket grænsen til Danmark. Det er vi ikke tilfredse med – og når politikerne er færdige med at fyre direktører, må de gerne kigge på den sag.

Tegning: Jørn Villumsen