Daglig leder i Dantaxi Bornholm Benny Jensen forklarer, at selskabet bekymrer sig om sikkerhed i forhold til smitterisiko. Arkivfoto: Jacob Jepsen

Slut med billig transport til lufthavnen: Dantaxi stopper ordningen i dag

RESTRIKTIONER

Med baggrund i de skærpede anbefalinger fra myndighederne i forhold til risikoen for coronasmitte har Dantaxi Bornholm besluttet at nedlægge flytaxi-ordningen.

Det oplyser daglig leder Benny Jensen i en pressemeddelelse.

 

Kunder, der allerede
har bestilt en flytaxikørsel,
vil dog blive afhentet som aftalt

 

Der er tale om ordningen med samkørsel af kunder til og fra Bornholms Lufthavn, som sker til reduceret pris, men Benne Jensen forklarer, at tiltaget stopper – eller sættes på pause – fordi selskabet vægter kundernes og de ansattes sikkerhed i forhold til smitterisiko højt.

– Vi mener ikke, at samkørsel af passagerer, som ikke er i nærkontakt i det daglige, harmonerer med det forsigtighedsprincip, vi forsøger at opretholde, forklarer han.

– Derfor ophører flytaxiordningen fra i dag, fredag den 8. januar, og indtil videre. De kunder, der allerede har bestilt en flytaxikørsel, vil dog blive afhentet som aftalt.

Den daglige leder præciserer, at det stadig vil være muligt at bestille en “almindelig” taxi til eller fra lufthavnen.

Dantaxi har i forvejen som generel foranstaltning afskærmning og håndsprit i vognparken og sikrer også ekstra rengøring efter hver tur, oplyser han. tøm