Dødsfald: Chefredaktørs karriere startede på Bornholm

DØDSFALD

Tidligere chefredaktør og direktør Rolf Poulsen, Hyttevej 17, Hulsig ved Skagen, døde juledag den 25. december 2020 efter kort tids sygdom. Han blev 81 år.

Rolf Poulsen.

Rolf Poulsen var oprindelig uddannet typograf, men journalistikken trak og førte ham som elev ind i A-pressen – først til Bornholmeren i Rønne, senere til Aktuelts redaktion i Viborg. Han havde siden en lang karriere indenfor først A-Pressen, siden fagbladsjournalistikken, og en kort afstikker til DR Holstebro, inden han kom til Dansk Metal som chefredaktør og informationschef. Herfra gik turen i 1991 til Hafnia Tryk a-s i Rødovre som direktør. Han har som freelance arbejdet blandt andet som informationsmedarbejder på Christiansborg for de socialdemokratiske folketingsmedlemmer Ole Vagn Christensen og Poul Andersen.

Rolf Poulsen har haft flere tillidsposter og har blandt andet været medlem af Dansk Journalistforbunds hovedbestyrelse.

Rolf Poulsen efterlader sig hustruen Kirsten, fire børn og otte børnebørn.