Foto: Jacob Jepsen

Kendt erhvervsmand udvider i Rønne

Erhvervsmanden Jimmi Persson, som blandt andet står bag Palæcaféen og Cafe Noora i Rønne, Kabyssen i Hasle og Malermester Persson, har gennem sit ejendomsselskab, Ellen Ejendomme Aps købt ejendommen Nørregade 2-4 i Rønne.

Det oplyser Jimmi Persson til Bornholms Tidende.

Ejendommen, der huser Rønne Bio, Buffalo Steakhouse og Realmægleren Gurli Hansen er købt af erhvervsmanden Ole Almeborg for et ukendt beløb.

Jimmi Persson fortæller, at idéen om at købe ejendommen opstod for en måneds tid siden, da Ole Almeborg kontaktede ham med, hvad han betegner som et godt tilbud.

– Det skulle jeg ikke bruge ret lang tid på at tænke over, siger han til Bornholms Tidende og fortæller, at han primært har købt ejendommen som en langsigtet investering, og at han ikke selv har planer om at åbne forretning i lokalerne.