Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Molslinjen sætter alle billetter fri

TRANSPORT

Situationen med covid-19 får nu Molslinjen til at sætte alle billetter fri, oplyser rederiet i en pressemeddelelse.

Det betyder, at alle billetter til rejse i resten af 2020 og hele 2021 kan flyttes til en hvilken som helst anden afgang i 2021. Eneste betingelse er, at billetten er købt inden 31. januar 2021.

Rederiet forklarer, at tiltaget skyldes, at juletrafikken på tværs af landet lige nu er en særdeles usikker størrelse.

Molslinjen sejler hurtigfærgerne over Kattegat, hvor juletrafikken i år ventes at være en del lavere end normalt, men frigivelsen af billetterne kommer til at gælde alle rederiets ruter: Bornholmslinjen, Alslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen og Samsølinjen.

Også Molslinjens buskoncept, Kombardo Expressen, omfattes af ordningen. Her kan billetter ændres så langt frem i tiden, som de enkelte busruters køreplaner er klar til i 2021.

– Vi forstår godt, danskerne er usikre lige nu. Julen er tæt på, og der kommer hele tiden nye meldinger og nye restriktioner. Ved at sætte billetterne fri håber vi at kunne fjerne noget af usikkerheden, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i pressemeddelelsen.

Billetter købt på betingelser, som giver mulighed for refundering af billettens pris, vil stadigt kunne refunderes, mens andre billetter som Lavprisbilletter og Flexbilletter med baggrund i betingelserne ikke kan refunderes – men altså nu flyttes til et andet tidspunkt i løbet af 2021.

Ændringer af Lavpris-billetter vil fortsat være pålagt gebyr, og ændres billetten til en afgang, som er dyrere end den oprindelige, skal der som sædvanligt betales for prisforskellen, oplyser Molslinjen.