Her er kun to timers-parkering, så det blev en dyr omgang for den 22-årige, som overskred tidsfristen med cirka 35 dage. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Kongen af langtidsparkering har hentet sin bil

Torsdag den 10. december kunne Bornholms Tidende under overskriften "Kongen af langtidsparkering i problemer" fortælle, at en 22-årig bilejer fra Hasle den 9. december havde haft sit køretøj parkeret på Kongen på Rønne Havn i mere end en måned – siden den 8. november – selv om der kun er to timers parkering.

Og han måtte nu en tur forbi politigården, når han engang ville ud at køre i sin bil igen, oplyste døgnrapporten fra Bornholms Politi.

POLITI

Torsdag den 10. december kunne Bornholms Tidende under overskriften “Kongen af langtidsparkering i problemer” fortælle, at en 22-årig bilejer fra Hasle den 9. december havde haft sit køretøj parkeret på Kongen på Rønne Havn i mere end en måned – siden den 8. november – selv om der kun er to timers parkering.

Og han måtte nu en tur forbi politigården, når han engang ville ud at køre i sin bil igen, oplyste døgnrapporten fra Bornholms Politi.

Herfra oplyser kommunikationsmedarbejder Eva Bondegaard nu, at den unge mand skam har hentet sin bil.

Politiet havde fjernet bilen, som blev bugseret til Almegård Kaserne, fortæller hun.

– Han fik den udleveret lørdag den 12. december, siger hun.

– Han måtte betale en bøde for ulovlig parkering og dertil knapt 800 kroner for bugseringen af hans bil op til kasernen.

Politiet havde henvendt sig til den 22-årige og på forhånd forklaret ham, at inden han kunne få bilen, skulle han en tur forbi politigården i Rønne og betale, hvad han skyldte.

Hvorfor bilen kom til at holde så længe på Kongen, fortæller historien dog intet om.