Tegning: Jørn Villumsen

Villumsens verden: Ugens store spørgsmål

VILLUMSENS VERDEN

Skal Folkemødet støtte de lokale handlende – og må kvinder være præster?

Det er ugens helt store spørgsmål. Er det rimeligt, at et arrangement støttet af Bornholms Regionskommune udelukker virksomheder, der betaler skat og skaber arbejdspladser på Bornholm?

Sådan lyder det fra Christian Skovdal Andersen, indehaver af Penyllan Bryggeri, efter at bornholmske politikere har besluttet at skyde flere penge ind i Folkemødet. Han ikke fået svar – men er nu blevet tegnet af Villumsen. Det er også noget!

Samtidig rejser en debat om Folkekirken sig. For dele af menighederne på Bornholm er imod kvindelige præster. Der et sågar et eksempel på, at en kvindelig præst ligefrem fik at vide, at hun ikke var velkommen. Nu rejser hun videre.

Klik på tegningen for at se den i et større format.

Tegning: Jørn Villumsen