Foto: Berit Hvassum

Bornholms Brand runder en milepæl

Bornholmerne handler fortsat lokalt, når der skal tegnes forsikringer, og Bornholms Brandforsikring har netop rundet 55.000 policer, hvilket er en rekordvækst målt på nye kunder.

Det skriver det lokale forsikringsselskab i en pressemeddelelse, hvor direktør Morten Holten glæder sig over bornholmernes tillid:

– Til trods for et anderledes år vælger bornholmerne fortsat lokalt, når der skal tegnes forsikringer. Der er ingen tvivl om, at de finder en tryghed i at klare forsikringerne lokalt. Vi kan hurtigt komme ud til kunderne, eller de kan komme ind og besøge os på kontoret i Rønne. Det at kunne se hinanden i øjnene, det er vigtigt, og det skaber tillid, siger Morten Holten.

Det oplyses også i pressemeddelelsen, at Bornholms Brand i efteråret har ansat Jesper O. Kofoed som ny assurandør. Han afløser Benny Holm, der er gået på efterløn.

De mange nye kunder giver travlhed på kontoret, og derfor har man fastansat en tidligere elev, Mathias Lund, og Nicklas H. Mogensen er ny finanselev i firmaet.

– Jeg er stolt over, at vi på den måde stadig kan bidrage med mange lokale arbejdspladser, siger Morten Holten.

Bornholms Brandforsikring har 37 medarbejdere, der alle har base på kontoret i Rønne.