Optoget fra Bornholms Museum til Skt. Nicolai Kirke plejer at markere slutningen på julen i Rønne, men sådan bliver det ikke i 2021. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Julens afslutning er aflyst

Takket være Bornholms Museum og Skt. Nicolai Kirke er det en tradition, at julen i Rønne slutter med et optog fra museet til kirken på helleigtrekongersaften den 5. januar, men sådan bliver det ikke i år. Det er selvfølgelig på grund af corona, at arrangørerne har valgt at aflyse optoget, hvor de tre konger og stjernebæreren plejer at gå forrest.

“Gruppen, der planlægger aftenen, har været sammen og er blevet enig om, at vi ikke kan gennemføre arrangementet på forsvarlig vis, som situationen er nu”, står der i den aktuelle udgave af sognebladet SKt. Nicolai-Nyt.

Derfor har gruppen besluttet at aflyse arrangementet i 2021, og den håber, at det vil være muligt at gennemføre det i 2022.