Allan Hansen har igen i år fremstillet nogle træfigurer til at hilse trafikanterne velkommen ved Hasles indfaldsveje. Foto: Hasle Byting

Julen kom til Hasle

HØJTID

Tirsdag kom julen for alvor til Hasle, da seks-otte af de frivillige ildsjæle var ude for at sætte juletræer op med god hjælp fra Fugato.

Et stort juletræ fra Onsbæk blev stillet op foran Rådhuset på torvet, og i de to rundkørsler blev der opstillet ståljuletræer. Juletræet på torvet bliver tændt på fredag sammen med gadelyset – dog uden den sædvanlige festivitas.

Fugato assisterede Hasle Byting med opstillingen af det store juletræ på torvet. Foto: Hasle Byting

Der er allerede kommet lys på Rådhuset, og ved indfaldsvejene syd og nord samt i skoven har byens fingernemme ”trænisse” Allan Hansen fremstillet nogle festlige træfigurer, der er lige til at stikke hovedet ind i og få taget et sjovt billede.

– De er meget flotte og har allerede fået en del opmærksomhed, siger Kaj Erik Mortensen fra Hasle Byting.

– Vi opfordrer folk til at pynte op og være med til at skabe en festlig by, siger Kaj Erik Mortensen, der også gør opmærksom på, at det igen i år bliver muligt at købe juletræet lokalt – nemlig i Grønbechs Gård.

Sven Olaf Kjær er i gang med at montere ståljuletræet i Hasles nordlige rundkørsel. Foto: Hasle Byting