Knudsker IF har ikke kunnet holde loppemarked i år, og nu bugner lagrene så meget, at man snart håber at kunne åbne en loppebutik. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

De skulle have åbnet ny butik, men nu er det udsat

HANDEL

Knudsker Idrætsforening skulle have åbnet en loppebutik i klubhuset på Åkirkebyvej i Rønne i weekenden, men åbningen er foreløbig udsat i to uger.

– Vi valgte at udsætte butikken, fordi kommunen anbefalede, at foreninger begrænser aktiviteterne mest muligt i de kommende to uger. Det ville ikke hænge sammen, hvis vi åbnede en loppebutik samtidig med, at vi lukkede ned for al idræt, siger Knudsker IF’s økonomi- og administrationsformand Flemming Pettersson.

– Vi havde ellers tænkt os at bruge butikken til at komme af med vores loppemarkedsting, for vores lagre er fyldte. Det ville være oplagt at starte med legetøj og julepynt. Vores cafeterialokale er ledigt frem tll jul, så det ville være muligt at stille det op og have åbent i nogle timer om dagen. Der kan vi begrænse, hvor mange vi lukker ind ad gangen, og vi kan sørge for sprit og handsker, siger Flemming Pettersson.

Knudsker Idrætsforening holder normalt flere loppemarkeder om året, men har ikke kunnet holde nogen i år.

– Det er svært at sige nej, når folk kontakter os vedrørende effekter, de gerne vil give til vores loppemarked, men det gør vi i øjeblikket, siger Flemming Pettersson.

– Vi håber stadig at kunne åbne loppebutikken før jul, for vi har virkelig meget, og det er gode ting. Det er synd, at de skal ligge pakket ned i kasser, slutter Flemming Pettersson.