Rekordmange nye smittede

Rekordmange nye smittede
Foto: Jacob Jepsen
| 19. NOV 2020 • 14:10
Af:
redaktionen

19. NOV 2020 • 14:10
Statens Serum Institut melder torsdag om det hidtil højeste antal registrerede smittede med coronavirus på et døgn under epidemien på Bornholm.

11 nye coronasmittede er tilføjet statistikken, og det bringer incidenstallet, der beskriver antallet af smittede ud af 100.000 indbyggere inden for den seneste uge, op på 131,8.

På landsplan er der registreret 1.297 tilfælde af coronasmitte i Danmark.

Det er det tredjehøjeste antal tilfælde, som Statens Serum Institut har vist i sine daglige opdateringer. Det behøver dog ikke betyde, at det dermed er den dag med tredje flest smittede.

Statens Serum Institut laver løbende korrektioner bagudrettet af antallet af smittede per dag, og derudover skal man have for øje, at der i foråret ikke blev testet nær så mange personer som i efteråret her.

Den daglige opdatering torsdag viser desuden, at der er 255 indlagte med corona. Det er syv mere end opdateringen viste onsdag.

Trods stigningen i det samlede antal indlagte, er antallet af personer indlagt på intensivafdelinger faldet med to, og antallet af personer i respirator er faldet med fem.