Henrik Holm. Foto: Jacob Jepsen

‘Jeg glæder mig mest til at hjælpe nogle mennesker, som står ved et skifte i livet’

DAGENS NAVN: Henrik Holm er nyansat hos Nybolig Bornholm med base på kontoret i Rønne. Opgaverne er salg og vurdering.

Hvordan fik du jobbet?

– Jeg blev kontaktet af Nybolig, der spurgte, om det kunne være noget for mig, og så indgik vi i en dialog om det. Jeg har altid syntes, at det er en spændende branche, så jeg var egentlig ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at komme ind.

Hvad glæder du dig mest til i dit nye arbejde?

– Jeg glæder mig mest til at hjælpe nogle mennesker, som står ved et skifte i livet, at få løst et problem for dem. Og til at møde en masse mennesker og at opleve Bornholm noget mere, alle de dejlige områder, vi har.

Hvorfor var det tid til en ny udfordring?

– Jeg har altid syntes, at ejendomsmæglerbranchen har virket som en rigtig spændende branche, der hele tiden flytter sig og er i bevægelse. Kombineret med en dagligdag, hvor ikke to dage er ens, betød det, at jeg ikke var i tvivl, da jeg fik muligheden for at blive en del af holdet hos Nybolig. Jeg er nok typen, der hele tiden gerne vil være i udvikling og have nye udfordringer, og det tænker jeg, at jeg kan finde her.

Hvad har du lært i dine tidligere job, som du kan bruge i dit nye?

– Jeg har for eksempel været annoncekonsulent et sted, der hedder Bornholms Tidende. Der havde jeg stor kontakt med mennesker og snakkede med dem for at finde ud af, hvad deres behov var. Der var selvfølgelig forskel på, om det var en tømrermester eller en detailbutik, man snakkede med, hvad de skulle bruge. Jeg tænker, at det også er det, jeg skal bruge her. Tale med mennesker, både køber og sælger, om hvad er det, de har brug for og leder efter. Finde det rigtige match. Få snakket med nogle mennesker og få aflæst deres behov. Nogle har måske en idé om, at de skal en ting, men når de så ser huset, så er det måske noget helt andet, de har brug for.

Hvad ville du selv kigge efter, hvis du skulle købe et hus?

– Jeg ville kigge efter et velfungerende lokalområde, hvor der er nemt for mine børn at passe skole og have nogle fritidsaktiviteter. En base, hvor familielivet har de bedste vilkår.

Hvad bruger du tid på, når du ikke arbejder?

– Når jeg ikke arbejder, bruger jeg så meget tid som muligt på at komme ud i naturen, at opleve vores ø. Jeg vil meget gerne opleve noget musik og koncerter. Så har jeg et fodboldhold, jeg meget gerne vil følge, en klub der hedder Liverpool. Den er nemmest at følge i tv, men det allersjoveste er selvfølgelig at stå på Anfield. Og så er jeg lidt hjælpetræner for et fodboldhold i ASG, hvor mine to mindste børn spiller begge to, så det går der også lidt tid med.

Hvad er dit yndlingssted på Bornholm?

– Det er kyststien mellem Allinge og Sandkås Strand. Det er absolut et sted, jeg godt kan bruge en time på, hvis jeg har brug for at koble af. Gå der tidligt om morgenen, hvor solen er ved at stå op, så har jeg fået en god start på dagen.

 

 

Henrik Holm

47 år

Gift med Karina, sammen har de to børn. Har også to sønner fra et tidligere forhold

Oprindeligt fra Hasle, bor i dag i Allinge