Vi tænder lys sammen – hver for sig

LÆSERBREV

En ny ”bevægelse” breder sig hen over landet. Vi tænder i år julelys i haver og på altaner, tidligere end vi plejer. Nogle kalder det coronalys. Andre måske bare før-julelys.

Det sker i erkendelsen af, at de traditionelle juletræsfester på byernes torve i år bliver meget anderledes – eller måske slet ikke bliver – på grund af corona. Det sker også for at tænde lys i mørket – et mørke, som ikke kun er betinget af årstiden.

LÆSERBREV

En ny ”bevægelse” breder sig hen over landet. Vi tænder i år julelys i haver og på altaner, tidligere end vi plejer. Nogle kalder det coronalys. Andre måske bare før-julelys.

Det sker i erkendelsen af, at de traditionelle juletræsfester på byernes torve i år bliver meget anderledes – eller måske slet ikke bliver – på grund af corona. Det sker også for at tænde lys i mørket – et mørke, som ikke kun er betinget af årstiden.

Derfor er vi også nogle, som denne vinter vil lade lysene sidde lidt længere, så de bliver til vinterlys. Her hos os er vi gået mere end ”all in”, men en lyskæde til 29 kroner fra Netto med 100 dioder kan absolut også gøre dét.

Vi tænder lys sammen, men hver for sig.

Peter Verner Krogh
Dambakken 12, Hasle