Arkivfoto: Berit Hvassum

Træk hjælpepakken tilbage

Så vidt jeg husker, var en af hjælpepakkerne et øget fradrag til sommerhusejerne på 20 procent, fordi tyskerne ikke kom.

Danskerne kunne så heller ikke tage sydpå, og tog ud i sommerlandet. Fradraget tilgodeser den velbeslåede del af danskerne og viser sig at være fuldstændig unødvendigt. Anstændigvis bør denne hjælpepakke trækkes tilbage.

LÆSERBREV

Så vidt jeg husker, var en af hjælpepakkerne et øget fradrag til sommerhusejerne på 20 procent, fordi tyskerne ikke kom.

Danskerne kunne så heller ikke tage sydpå, og tog ud i sommerlandet. Fradraget tilgodeser den velbeslåede del af danskerne og viser sig at være fuldstændig unødvendigt. Anstændigvis bør denne hjælpepakke trækkes tilbage.

Hver og en af minkavlerne må være at betragte som et konkursbo på regeringens klare foranledning givet på uklart grundlag.

Minkavlerne må som det mindste forvente at stå med skindet på næsen efter sagsbehandling. Det samme kan siges om branchen som helhed. Derudover ville en erstatning for disse mange menneskers levebrød, vilkårligt ramt af coronakrise og politisk fumlen i folkesundhedens navn, bestemt være på sin plads.

Tom Frederiksen
Kommandanthøjen 27, Rønne