Foto: Bornholms Museum

Kunst i coronaens tid: Få museet for jer selv

KULTUR

Bornholms Kunstmuseum ved Helligdommen er åbent hele året, men i år vil en eksklusiv undtagelse sætte sit præg på vintersæsonen, oplyser museet i en pressemeddelelse.

Normalt er der således om vinteren ikke åbent på museet om formiddagen i hverdagene, men denne vinter byder på et særligt tiltag:

– Vi har nemlig grebet muligheden for at åbne museet om formiddagen for grupper, som på grund af corona ikke er trygge ved at bevæge sig for meget i det offentlige rum, står der således i pressemeddelelsen fra museet, som fortsætter med følgende opfordring:

– På Bornholms Kunstmuseum kan en gruppe på maksimalt ni personer (og minimum seks personer) få lov at opleve museet helt for sig selv, så dan din egen gruppe og book et eksklusivt besøg!

Ved ankomsten får den enkelte gruppe – med sikker afstand – en introduktion til museets egen samling ved en af medarbejderne. Derefter har man en time på egen hånd i museet, og når gruppen har været på opdagelse, venter der kaffe, te og kage i caféen.

Besøget begynder klokken 10 og slutter klokken 12.

Tilbuddet gælder alle torsdage og fredage i november samt torsdag og fredag i den første uge af december, og tilmelding er nødvendig på [email protected] eller telefon 5648 4386.