Østre Skole er i offentligt udbud uden mindstepris. Foto: Berit Hvassum

Der er budt på Østre Skole

Fristen for at byde på den tidligere Østre Skole og den 2,8 hektar store grund i Rønne udløb i mandags.

Det er nu op til lokalpolitikerne at tage stilling til, om nogen af byderne skal overtage bygningerne, som ikke siden 2018 har været brugt til undervisning.

ERHVERV

Fristen for at byde på den tidligere Østre Skole og den 2,8 hektar store grund i Rønne udløb i mandags. Det er nu op til lokalpolitikerne at tage stilling til, om nogen af byderne skal overtage bygningerne, som ikke siden 2018 har været brugt til undervisning.

Ejendomsmægler Martin Kok-Hansen, Danbolig, der har haft til opgave at indsamle bud og vise bygningskomplekset frem, fortalte i sidste uge, at der har været en del interesse fra potentielle købere.

– Der er kommet bud ind, og de bud er sendt videre, siger Martin Kok-Hansen til Bornholms Tidende.

Ligesom ejendomsmægleren er Ann Juul Nielsen fra regionskommunens afdeling for køb og salg fåmælt om sagen.

Kan du oplyse, hvor mange bud I har modtaget?

– Nej, kun at vi har modtaget noget. Der er en politisk proces, der skal køre først, siger Ann Juul Nielsen.

Hun kan heller ikke bekræfte, om regionskommunen har modtaget flere bud, men oplyser blot, at salget af Østre Skole-grunden skal behandles som et lukket punkt på det næste møde i økonomi-, plan- og erhvervsudvalget om to uger.

Kommunen har på forhånd meddelt, at den ikke nødvendigvis kommer til at sælge til højestbydende, da politikerne vil foretage en vurdering af projektmagernes planer for bygningerne og området som helhed.