Han får den ledige stol i byrådssalen

Han får den ledige stol i byrådssalen
Per Ole Petersen (yderst til venstre) tager igen plads i kommunalbestyrelsen. Foto: Allan Rieck
| ABONNENT | 6. NOV 2020 • 14:15
Af:
jakob-marschner
| ABONNENT
6. NOV 2020 • 14:15
POLITIK

Tidligere medlem af kommunalbestyrelsen Per Ole Petersen (S) fra Nexø erstatter borgmester Winni Grosbøll (S), når hun til nytår træder ud af kommunalbestyrelsen.

Per Ole Petersen var også medlem af den forrige kommunalbestyrelse, men blev lige akkurat ikke genvalgt ved valget for tre år siden. Nu kommer han tilbage som første suppleant efter også at have deltaget i en del møder, når Socialdemokratiet havde afbud.

– Tingene kan jo ske meget hurtigt, men det glæder jeg mig til, fortæller han.

– Nu skal jeg lige mødes med gruppen, så vi finder ud af hvilke udvalg de enkelte kommer til at sidde i nu. Men den nye kommunalbestyrelse skal for eksempel bruge noget tid på den nye kommuneplan, og den kunne jeg måske godt bruge noget tid på at tilføje noget godt til, siger han.

Per Ole Petersen fortæller samtidig, at han allerede har besluttet også at stille op til valget om et år. Han regner med, at det til den tid kan styrke ham, at han fra nytår er tilbage som medlem af kommunalbestyrelsen.

– Jeg har meddelt mit kandidatur til min partiforening. Og der er da ingen tvivl om, at man også bliver mere kvalificeret til at stille op til et valg i og med, at man er med omkring, hvor det sker, siger han.