Gitte Nymark. Foto: Jens-Erik Larsen

‘Jeg har kun fået positive reaktioner på annoncen’

DAGENS NAVN: I både Bornholms Tidende og Rytterknægten møder man jævnligt Gitte Nymarks smilende ansigt i en annonce fra Bornholms Kloakservice.

Hvordan opstod ideen om, at du skulle figurere i Bornholms Kloakservices annonce?

– Vi havde tidligere en reklame med en animeret rotte, der blev spulet ud af et kloakrør, og den skulle fornys med en anderledes reklame. Vi havde i den forbindelse en konsulent ind over, og det var hende, der foreslog, at vi skulle bruge mig som blikfang. Det var jeg ikke helt begejstret for i begyndelsen, men da vi ikke kunne finde en bedre idé, blev det besluttet, at jeg skulle erstatte rotten.

Hvordan har du det med at være ansigtet udadtil?

– Jeg var som sagt ikke helt vild med ideen i starten, men nu har jeg ikke har noget imod det.

Hvilke reaktioner har du fået på annoncen?

– Jeg har kun fået positive reaktioner på annoncen. Jeg får ofte kommentarer som, “der står her, at jeg skal ringe til dig” eller “er det dig på billedet?”, og det er altid hyggeligt med sådanne kommentarer.

Hvad arbejder du med hos Bornholms Kloakservice?

– Mit primære arbejde hos Bornholms Kloakservice er at modtage ordrer og fordele arbejdet, så vores biler kan komme ud at lave noget. Vi har to almindelige spulebiler, der udfører alle typer spule- og slamsugerarbejder for både erhverv og private kunder. Derudover er det også os, der varetager opgaven med at tømme alle septiktanke på hele øen for Bornholms Energi og Forsyning. Til det arbejde har vi en speciel afvanderbil, hvor jeg planlægger tømningsruterne. Bornholms Kloakservice er en del af PL Entreprise, og jeg har derfor også opgaver i entreprenørafdelingen, og jeg udfører også diverse bogholderiopgaver. Det er et meget alsidigt arbejde, og jeg ved aldrig, hvad dagen bringer, og det kan jeg godt lide.

Hvad laver du i din fritid?

– Jeg er ude at gå en tur hver dag. Både for at få motion, men også for at få clearet hovedet efter en ofte hektisk arbejdsdag. Ellers bor jeg i et svensk træhus med en dejlig have, hvor jeg tilbringer meget tid. Lige i øjeblikket går mine weekender dog med at male nede i min datter og svigersøns nyindkøbte sommerhus i Sømarken. Jeg kan også godt lide at tage hen i Rønnehallen og se nogle håndboldkampe. Jeg har i mange år selv spillet håndbold og har tidligere været både træner og bestyrelsesmedlem i en årrække i Viking Håndbold. Men nu nyder jeg bare at se håndbold.

Hvilken bog ligger på dit natbord?

– Jeg elsker at læse krimier og biografier. Jeg har lige, med stor fornøjelse, læst alle tre bornholmerkrimier af Pernille Boelskov. Det næste, jeg skal læse, er en biografi med Peter Ingemann

Hvad er dit yndlingssted på Bornholm?

– Jeg har ikke et decideret yndlingssted på Bornholm, men jeg elsker at komme ud at gå langs havet. Om det så er langs Ndr. Kystvej, Arnager eller Hammerknuden, det er underordnet.

 

 

Gitte Nymark

50 år

Gift med Thomas og har to børn, Julie 25 år og Kristoffer 22 år, begge bosiddende i København

Oprindeligt fra Tejn, bor i dag i Rønne