Klemens Kro blev i 2016 ramt af en omfattende vandskade, som blandt andet tydeligt ses på gulvet i den store festsal. Arkivfoto: Berit Hvassum

Ejendomsmægler: Kroen er ved at blive solgt til anden side

Klemens Kro er på vej til at blive solgt. Men ikke til Kent Holst. Det oplyser ejendomsmægler Ole Rømer fra Rønne Ejendomshandel/Erhvervsmæglerne.

ERHVERV

Klemens Kro er på vej til at blive solgt. Men ikke til Kent Holst. Det oplyser ejendomsmægler Ole Rømer fra Rønne Ejendomshandel/Erhvervsmæglerne.

Kent Holst fra Frederiksværk havde ellers som nævnt i en artikel tidligere i dag på tidende.dk startet et salg af folkeaktier med henblik på at skaffe kapital til et køb af Klemens Kro. Det initiativ undrede man sig noget over i Rønne Ejendomshandel:

– Vi kender intet til sagen ud over, at jeg har vist Klemens Kro frem til Kent Holst på et tidspunkt. Så læser jeg artiklen på Bornholms Tidendes netavis og ringer til ham for at spørge, hvad han har gang i. Jeg informerer ham om, at vi er ved at handle ejendommen til anden side. Der er lavet en købsaftale, men vi mangler at få handlen endeligt på plads, oplyser Ole Rømer.

Godt for Klemensker

Kent Holst beklager forvirringen, men erklærer, at det er godt for Klemensker, at der nu kommer en ny ejer af kroen.

– Jeg troede, at jeg havde skrevet om planerne til ejendomshandelen. Det havde jeg åbenbart ikke, og så kom jeg i ren iver til at gøre nogle ting i den forkerte rækkefølge. Så kommer man nogle gange til at træde ved siden af. Jeg har lukket salget af folkeaktier og er ved at føre pengene til dem, der allerede har nået at købe. Jeg fik sat gang i en masse ting, som desværre ikke bliver til noget.

Kent Holst siger, at familiens drøm om at flytte til Bornholm er intakt:

– Nu havde vi ellers fundet det, vi havde drømt om i lang tid. Vi må ud at lede igen og finde noget, som vi gerne vil være i. Vi vil gerne gøre det inden for halvandet år, inden børnene bliver for store. Vi har et indtryk af, at der på Bornholm er noget roligere end der, hvor vi kommer fra, og at vores børn vil trives bedre på Bornholm, siger Kent Holst.