Tegning: Jørn Villumsen

Heldigvis har vi den positive historie om Povl Anker …

VILLUMSENS VERDEN

Det kan hurtigt blive meget dyrt at gøre ophold i Skåne, hvis man er ansat i kommunen. Hvis de ansatte ikke kører direkte igennem Skåne, men for eksempel tanker benzin på svensk jord, skal de 14 dage i selvisolation – og det er uden løn, hvis arbejdet ikke kan passes hjemmefra. Winni Grosbøll er en skrap chef!

Så er det mere positivt, at gode gamle Povl Anker har fået en ansigtsløftning, så skibet nu står med ny maling og byder sig til. Og det er også en god nyhed, at historien om den nordjyske måge, der måske havde samlet coronavirus op, ikke ser ud til at have en bornholmsk parallel. Vi har godt nok mange måger, men ingen smittede mink.

Torsdag blev dagen, hvor mundbindet blev en mere fast del af danskernes beklædning. Nu skal det blandt andet også bæres under indkøb. Også på Bornholm, hvor smitten for tiden ikke spreder sig.

Og så får chefredaktøren en tur i den sproglige vridemaskine, fordi nogle læsere er utilfredse med, at der for tiden ikke er anmeldelser af klassiske koncerter i avisen.

Tegning: Jørn Villumsen