Ældre Sagen tilpasser sig corona

Ældre Sagen tilpasser sig corona
Ældre Sagen Bornholm gennemfører flere af sine planlagte arrangementer trods coronarestriktioner, men Danmark Spiser Sammen i november er aflyst. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 30. OKT 2020 • 15:58
Af:
henrik-nielsen

30. OKT 2020 • 15:58
SENIORLIV

I Ældre Sagen Bornholm er der tradition for at invitere medlemmer og andre til særlige arrangementer om onsdagen. De aktuelle coronarestriktioner har fået foreningen til at overveje, om det skal fortsætte eller ej, og efter de seneste meldinger fra Kulturministeriet og Ældre Sagen i København har den besluttet at gennemføre arrangementer af faglig eller kulturel karakter.

Det fortæller bestyrelsesmedlem Irene Dunker i en pressemeddelelse.

Konkret betyder det, at Arbejdet i Etisk Råd med Ellen Kappelgaard den 4. november, Højskolesang i Sct. Klemens Kirke den 11. november og Den daglige dosis – hvorfor er det vigtigt med hverdagsmotion? med Frank Kure fra Center fra Sundhed og Forebyggelse den 18. november bliver afviklet som planlagt.

– Det er nu op til den enkelte at tage imod vores tilbud eller ej. Vi har rammerne, og indholdet er i orden. Alle skal naturligvis bære mundbind ved ankomst og bevægelse i det offentlige indendørsrum, lyder det fra Irene Dunker.

Tilmelding ønskes forud, så der er styr på antal deltagere.

Restriktionerne betyder dog, at Danmark Spiser Sammen i Aakirkebyhallerne i begyndelsen af november og julefrokosten den 28. november er aflyst.