Det betaler sig at annoncere – eller gør det?

Det betaler sig at annoncere – eller gør det?
Foto: Tommy Kaas
| ABONNENT | 29. OKT 2020 • 12:26
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
29. OKT 2020 • 12:26
LÆSERBREV

Overskriften på en hel side i Rytterknægten i uge 43 lyder: Annoncer i Bornholms Tidende og Rytterknægten – det betaler sig.

Den 8. maj 2020 åbnede vi et lille gårdudsalg i Østerlars med salg af lokalt opdrættet hereford-kød, ”Glasergård Hereford” og i den forbindelse ville vi gerne fortælle bornholmerne om åbningen, og Bornholms Tidende havde været fremme og opfordre bornholmerne til at støtte øens avis her i coronatiden, derfor indrykkede vi en mindre annonce.

Vi havde håbet på at få lidt omtale i avisen omkring åbningen af vores gårdudsalg, som har en god historie i lokale fødevarer, dyrevelfærd, naturpleje på øen, og på det tidspunkt dyr, der er født, opvokset, slagtet og pakket på Bornholm, men der kom ikke to ord eller et lille billede herom.

Dette er ingen klagesang, for det har vi ingen grund til.

En del bornholmere og mange turister har fundet vejen forbi os hen over sommeren, og der kommer hele tiden nye kunder, og rigtig mange kommer igen og igen.

Vil dog ikke undlade at fortælle, at vi abonnerer på avisen og har læst om nyheder, der er inden for vores eget område.

To virksomheder fik både forside og fem sider inde i avisen. Ikke lang tid efter, fik den ene virksomhed to sider igen.

Det betaler sig. Ja, det gør det for nogen og ikke for andre.

Vi takker mange gange for opbakningen fra både bornholmere og turister og glæder os til fortsat at betjene jer og byde nye kunder velkommen.

Keld og Lene Andersen
Nybrovej 54, Østerlars

 

Svar fra Bornholms Tidende:

Hej Keld og Lene

Tak for jeres læserbrev. Der er i Bornholms Tidende ikke sammenhæng mellem hvem der omtales redaktionelt, og hvem der annoncerer. Vi forsøger efter bedste evne at redigere avisen, så den rummer de historier, der er væsentlige for mange, og komme godt rundt på øen. I er altid velkomne til at tippe redaktionen eller sende en pressemeddelelse, hvis I oplever, at vi har overset noget vigtigt. Det gør vi helt sikkert ind imellem.

Mange venlige hilsner fra Øjvind Hesselager, ansvarshavende chefredaktør, Bornholms Tidende