Der er noget helt galt med Bornholms Tidende

Der er noget helt galt med Bornholms Tidende
Foto: Tommy Kaas
| ABONNENT | 28. OKT 2020 • 20:34
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
28. OKT 2020 • 20:34
LÆSERBREV

Siden udskiftningen på chefredaktørgangen er den journalistiske linje på avisen desværre blevet ringere. Nu kan man nemlig ikke mere læse om, hvad der rører sig i øens frugtbare klassiske musikliv. Tidligere hyrede man engagerede mennesker med indsigt til at skrive foromtaler og anmeldelser om de mange koncerter, bornholmerne har lejlighed til at opleve året igennem. Nu interesserer avisen sig åbenbart ikke for denne væsentlige side af øens liv længere. Derimod får man indtryk af, at bornholmerne udelukkende går op i sport og hushandler.

Ændringen i avisens journalistiske linje er så meget desto mere beklagelig al den stund, at Bornholms Tidende er den eneste ødækkende avis (bortset fra ”lillebror”, Rytterknægten, forstås). Et godt råd til tilflyttere har alle dage været, at disse hurtigt bør stikke den berømte finger i jorden og finde ud af, hvem bornholmerne er og hvad de interesserer sig for. Kun på den måde kan man sikre sig, at avisen tilgodeser alle segmenter i lokalbefolkningen.

Det er faktisk en forpligtelse, en ødækkende avis som Bornholms Tidende bør tage alvorligt, hvis den fortsat ønsker abonnenternes opbakning! Og undskyldningen med, at man ”prioriterer anderledes”, duer ganske enkelt ikke. Skal avisen være et attraktivt tilbud til sine læsere, skal den have øje for hele paletten, også øens blomstrende musikliv!

Jan Kragh Nicolajsen
Brandsgårdsvejen 14, Nexø