Foto: Berit Hvassum

Her er Beofs nye direktør

45-årige Claus M. Andersen er ansat som ny administrerende direktør i Bornholms Energi og Forsyning. Han bringer ifølge en pressemeddelelse “en betydelig erfaring med sig til Bornholm”.

Claus M. Andersen kommer fra en stilling som divisionsdirektør for infrastruktur i Sweco Danmark, som er Europas største virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning.

Han afløser Rasmus Sielemann Christensen i spidsen for forsyningsselskabet.

– Ansættelsesudvalget har fået et rigtig godt indtryk af Claus i forbindelse med vores samtaler, og vi er overbeviste om, at han er det rigtige match for Bornholms Energi og Forsyning og dermed den rette afløser for Rasmus Sielemann Christensen, siger bestyrelsesformand Lars Goldschmidt ifølge pressemeddelelsen.

Bestyrelsesformanden fortæller, at man er “ved at lægge en plan for overdragelse af ansvar og opgaver fra den tidligere direktør til den nye. Det er planen, dette vil ske i løbet af november og starten af december”.

Rykker til Bornholm

Claus M. Andersen bor i Kolding sammen med sin familie, der består af hans hustru og deres datter på 19 år – men er på vej til at rykke teltpælene op.

– I første omgang er det dog kun mig, der flytter til øen, men min familie støder til, når min datter bliver student til næste sommer, fortæller Claus M. Andersen i pressemeddelelsen.

– Jeg glæder mig meget til at starte hos Beof og lære både forretningen, kunderne og alle medarbejderne at kende, siger Claus M. Andersen

Rasmus Sielemann Christensen har sidste arbejdsdag den 11. december og vil derefter afholde tilgodehavende ferie resten af december, oplyser Lars Goldschmidt. Den nye direktør tiltræder 1. januar.