Arkivfoto. Jens-Erik Larsen

‘Tak, Bornholm, for hjælpen!’

LÆSERBREV

Den 2. oktober drog vi til Bornholm til vores dejlige sommerhus i Salene, hvor vi skulle tilbringe 16 dages ferie og samtidig lukke vores hus ned for vinteren.

 

Det viste sig,
at mit venstre
lårben var brækket

 

Vi kom fint om bord på færgen, men da vi skal ned til bilen igen sker ulykken. Det havde blæst, og der var vand på dækket, som var frygteligt glat, resultatet blev, at jeg røg fladt ned, så lang jeg er.

Tre flinke medpassagerer samt min mand hjalp mig ind i bilen. Vi kørte til Tejn, hvor vi skulle spise hos en veninde, men da var smerterne for store – kunne ikke rokke mig.

Falck kom, to søde personer, og de bragte mig til Bornholms Hospital. Det viste sig, at mit venstre lårben var brækket. Jeg blev opereret den 3. oktober, fik ny hofte. Fik en flot behandling, tak til lægen, som opererede mig og fysioterapeuterne, som fik mig ud at gå dagen efter med to krykkestokke, også på trapper.

Personalet på afdelingen var også søde og rare, selv om de havde travlt. Flot betjening fra hjælpemiddelcentralen, som kom til vores sommerhus med ting, der var brug for, mens vi var der. Efter en uge kom jeg “hjem” i sommerhuset og nød den sidste uge.

Jeg er også dialysepatient, og der fik jeg også stor hjælp fra de søde “piger”.

Tak til alle, der der trods alt gjorde, at jeg fik lidt godt ud af min efterårsferie.

Med venlig hilsen