Pensionister nåede at holde jubilæum

Pensionister nåede at holde jubilæum
Nyker Pensionistforening spiste jubilæumsmiddag på Margeritten i Allinge. Privatfoto
| 26. OKT 2020 • 17:01
Af:
holger-larsen

26. OKT 2020 • 17:01
50 år

Endelig oprandt dagen, hvor den udskudte jubilæumsfest i Nyker Pensionistforening kunne gennemføres, skriver foreningens formand, Sven-Erik Sørensen, i en pressemeddelelse.

Foreningen havde egentlig 50 års jubilæum den 20. maj, men grundet covid-19 var det ikke muligt at gennemføre nogen festivitas på dagen. Bestyrelsen havde derfor besluttet, at en af efterårets aktiviteter skulle være jubilæumsfesten:

– Det lykkedes at gennemføre en helt igennem vellykket og coronasikker fest med 34 deltagere, fortæller Sven-Erik Sørensen om arrangementet i onsdags.

Med de nye restriktioner med et forsamlingsloft på 10 fra mandag kan man tilføje, at det var i sidste øjeblik, at foreningen fik holdt jubilæum.

Festen startede med en bustur med Jan-Oles Turisttrafik fra Nyker Forsamlingshus – afbrudt af et lille smut forbi det efterårssmukke Helligpeder, Teglkås og Gines Minde – til restaurant Margeritten i Allinge, hvor jubilæumsmiddagen ventede. Der var plankehakkebøf og valgfri isbar med pandekager på menuen.


Ni formænd

Sven-Erik Sørensen holdt en jubilæumstale, hvor han blandt andet fortalte, at foreningen i de 50 år kun har haft ni formænd. To af de tidligere (Frede Christiansen og Bente Lind) var til stede ved festen, hvor de høstede velfortjente klapsalver, fortæller formanden.

– At formændene har været ildsjæle, vidner de utroligt mange aktiviteter, som har været gennemført i årenes løb om. 34 arrangementer i 2005 og 39 i 2008 – et aktivitetsniveau, der næsten tog pusten fra de nuværende medlemmer, siger Sven-Erik Sørensen.

Formanden sluttede sin tale med at håbe, at medlemmerne vil blive ved med den gode opbakning, og han opfordrede alle til at gå ud og skaffe endnu flere medlemmer, da det giver basis for større arrangementer.