Mindeord: Vi nød godt af hans store viden

Mindeord: Vi nød godt af hans store viden
Roar B. Schou, fotograferet i 2014, da han fyldte 70 år. Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 26. OKT 2020 • 18:18
Af:
redaktionen
| ABONNENT
26. OKT 2020 • 18:18
Mindeord

Kenny Jørgensen har på vegne af bestyrelse og medarbejdere i Familieplejen Bornholm og Venneforeningen for Klub Veteran Kids indsendt følgende mindeord i anledning af Roar Schous død:

Det var med chok og stor sorg, at Familieplejen Bornholm og Venneforeningen for Klub Veteran Kids modtog beskeden om Roars pludselige død.

Roar trådte ind i bestyrelsen som suppleant for Familieplejen Bornholm den 11. juni 2019. Allerede fra første dag var ingen i tvivl om, at Roar var en del af bestyrelsen. Roar lagde ikke skjul på, at det var nyt område for ham, men hans nysgerrighed, søgen og forståelse af viden omkring udsatte børn og unge samt plejefamilier gjorde ham hurtigt i stand til at navigere i dette felt i løbet af kort tid. Familieplejen Bornholms bestyrelse og medarbejdere nød godt af Roars enorme viden og erfaring inden for ledelse og bestyrelsesarbejde, og det var altid muligt at sparre med Roar om alt.

Roar havde ikke været længe i bestyrelsen, inden han ønskede at starte en venneforening for Klub Veteran Kids – som skulle understøtte projekt Klub Veteran Kids. Han havde store visioner for venneforeningen og ville sikre en bæredygtig og langsigtet finansiering og bestyrelsessammensætning.

Roar var meget pligtopfyldende og kom gerne en halv time før bestyrelsesmøder – eller kom "lige forbi på cykel" på Dovreåsvej 2, så han kunne vende løst og fast med medarbejderne i Familieplejen Bornholm. Det var altid med stort smil, glæde og entusiasme, men også med ydmyghed og alvor i forhold til opgaverne, som han altid satte højt og ikke slap, før de var udført.

Vi er alle utroligt kede af, at Roar ikke er blandt os længere, og han efterlader et kæmpe hul i begge vore foreninger og vores dagligdag.

Vores tanker går til familie og venner.

Æret være Roars minde.