Forældre til børn på Hans Rømer Skolen skal mandag til suppleringsvalg. Arkivfoto: Berit Hvassum

I morgen aften har du chancen: ‘Stil op til bestyrelsen, hvis du vil have indflydelse’

SKOLE

Forældre til børn på Hans Rømer Skolen skal på mandag til suppleringsvalg. Der skal vælges to nye, ordinære forældrerepræsentanter samt to nye suppleanter fra forældrekredsen. Det oplyser Hans Rømer Skolen i en pressemddelelse.

Suppleringsvalget holdes, fordi der ved det ordinære valg før sommerferien, ikke var nok opstillede kandidater. I mellem tiden har flere kandidater meldt sig, og det glæder skolebestyrelsesformand Christina Fürst Mogensen.

– Vi kan som forældre i skolebestyrelsen sætte retning for den skole, vi har valgt at have vores børn i. Som forældre har vi stor indflydelse på, hvilken skole, vi ønsker. Vi beslutter, hvordan skolens økonomi skal prioriteres og har stor indflydelse på fordelingen af midlerne, udtaler Christina Fürst Mogensen.

Økonomien er i balance

Christina Fürst Mogensen, der til daglig er lærer på Heldagsskolen i Østermarie, overtog formandsposten efter Morten Enni i juni, men har siddet i Hans Rømer Skolens bestyrelse i en årrække. Hun har derfor et indgående kendskab til de overordnede forhold på skolen i Aakirkeby.

– Vi har efter nogle år med en spareplan fået skolens økonomi i balance. Alt i alt blæser der derfor gode vinde også på vores folkeskole midt på øen. Vi opfordrer derfor vores forældre i skolekredsen til at komme til valgmødet og at stille op som kandidat til en af de ledige poster i skolebestyrelsen, siger hun.

Hvis man vil vide mere, kan man kontakte Christina Fürst Mogensen. Mødet afvikles fysisk i skolens personalerum, mandag den 26. oktober klokken 19.